Claptunes 14 oktober 2023 in De Pluk

In oktober komen de Claptunes op velerlei verzoek terug!
Claptunes brengt een tribute aan 'Mr.Slowhand', net zo veelzijdig als de man zelf.
Een muziekreis door de klassiekers van John Mayall, Cream, Blind Faith, Derek & The Dominos en het solowerk van Eric.

De band bestaat uit Stef Woestenenk, gitaar en zang, Henk Buiting, piano, Hammond en zang, Han Neijenhuis, drums en zang en Marcel Everts bas en zang. Voor meer informatie kijk je op www.claptunes.nl

Wat kan je verwachten deze avond in de bluesclub van het grand café?
Een nieuwe setlist met een aantal klassiekers, Cocaine, White Room, Layla Sunshine Of Your Love en Wonderful Tonight? Dat blijft nog een verassing.
Claptunes speelt Clapton met dynamiek, groove, improvisatie en bovenal passie.
Dat doen de mannen van Claptunes al jaren. Af en toe een klein verhaal of anekdote maakt het optreden van Claptunes een ware beleving.

Stef Woestenenk  verzamelde een paar ervaren muziekvrienden om hem heen, met de energie van jonge honden die hun sporen hebben verdiend in bands als Moonyard, Veldman Brothers, Tony Spinner, White Heat en diverse tribute bands.  Sinds het eerste optreden straalt het speelplezier van het podium af en weet de band ieder publiek voor zich te winnen, zoals ze dat deden op zaterdag 29 oktober in de Pluk!

Claptunes speelde op grote festivals als de Zwarte Cross, maar evengoed in gerenommeerde clubs als L’Esprit Rotterdam, Roepaen Ottersum, The Shack Oude Meer... en binnenkort weer in De Pluk.
Kaarten à € 17.50 tot 1 oktober a.s. Daarna indien nog voorradig
€ 20.00 zijn uitsluitend te bestellen via betuwsblues@gmail.com

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:
Labaratorium, CL-Informatics, Carltone geluid, De Deugd Financieel en Fiscaal Advies Geldermalsen, Restaurant PrinsHeerlijk Geldermalsen en Dental Artist

Luister iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur naar American Roots Music op www.regio90.nl

© Bert Lek