Claptunes in De Pluk

Claptunes brengt een tribute aan 'Mr.Slowhand', net zo veelzijdig als de man zelf.
Een muziekreis door de klassiekers van John Mayall, Cream, Blind Faith, Derek & The Dominos en het solowerk van Eric Clapton.

De band bestaat uit Stef Woestenenk, gitaar en zang, Henk Buiting, piano, Hammond en zang, Ronald Buiting, drums en zang en Marcel Everts bas en zang. Voor meer informatie kijk je op www.claptunes.nl

Wat kan je verwachten deze avond in de bluesclub van het grand café?
Clapton-classics zoals Cocaine, White Room, Layla Sunshine Of Your Love, Forever Man en Wonderful Tonight komen uiteraard voorbij, maar evengoed zijn de live-uitvoeringen van de echte Claptonfans opgenomen in de afwisselende set. Claptunes bespeelt Clapton met dynamiek, groove, improvistatie en bovenal passie.
Dat doen de mannen van Claptunes al jaren. Af en toe een klein verhaal of anekdote maakt het optreden van Claptunes een echte beleving.

Initiatiefnemer van deze tribute is zanger/gitarist Stef Woestenenk.

Hij verzamelde een paar ervaren muziekvrienden om hem heen, met de energie van jonge honden die hun sporen hebben verdiend in bands als Moonyard, Veldman Brothers, Tony Spinner, White Heat en diverse tributes.  Sinds het eerste optreden straalt het speelplezier van het podium af en weet de band ieder publiek voor zich te winnen.

Claptunes speelde op grote festivals als de Zwarte Cross, maar evengoed in gerenommeerde clubs als ĺ'Esprit Rotterdam, Roepaen Ottersum, The Shack Oude Meer... en binnenkort dus in De Pluk.
Kaarten à € 15.00 tot 1 oktober a.s. Daarna indien nog voorradig
€ 17.50 zijn uitsluitend te bestellen via betuwsblues@gmail.com

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:
Labaratorium, Psychologiepraktijk Mondium, CL-Informatics, AnyKey Productions, De Deugd Financieel en Fiscaal Advies Geldermalsen, Restaurant PrinsHeerlijk Geldermalsen en Dental Artist

Luister iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur naar American Roots Music op www.regio90.nl

© Bert Lek