Guy Verlinde Trio

Guy Verlinde Trio CD Release concert "All Is Forgiven"

Na tien jaar heeft Guy Verlinde (42) een streep gezet onder de band The Mighty Gators.
Vergeet de rauwe sound van deze band. Dit wordt een uniek luisterconcert.
In 2018 nam hij zijn tweede akoestische album op. (Blood For Kali uit 2012 was de eerste)
Dit werd “All Is Forgiven” en verschijnt begin maart. Dit zal gepaard gaan met de release party in De Pluk te Geldermalsen. Daarna start de Europese tournee. Met deze zeer persoonlijke intimistische plaat overstijgt Guy de blues en toont dat hij ook thuis is in de Americana & het singer-songwriter genre. Tijdens dit concert laat Guy zich bijstaan door twee klasse muzikanten.

Nils De Caster (viool, mandoline, lapsteel) is een veelzijdig muzikant die een combinatie maakt van compromisloze muziek met experimentele nuances. Hij is bekend van de Broken Circle Bluegrass Band en als compagnon de route van Roland van Campenhout, Bruno Deneckere, Elliot Murphy (VS), en vele, vele anderen... Deze multi-instrumentalist stript songs tot hun pure essentie en put uit de rijk gevulde catalogus van blues, americana, folk en klassiek.

Oliver Vander Bauwede (harmonica & gitaar) is één van de nieuwe lichting Gentse blues muzikanten. Een veelzijdig harmonicaspeler, die veel verder gaat dan enkel de traditionele blues licks. Beïnvloedt door zijn leermeester Steven De Bruyn (El Fish, The Rhythm Junks) verkent hij met zijn mondharmonica de meest verscheidene muziekstijlen en studeert hij Jazz aan het conservatorium van Antwerpen.
De focus tijdens deze optredens zal liggen op de (f)luisterliedjes die Guy schreef voor dit album. Guy kennen we als de energieke performer, maar deze keer laat hij zich van zijn meest ingetogen en intieme kant zien. Een niet te missen concert met dromerige fingerpicking, akoestische slide gitaar, een harmonica en verhalende luisterliedjes in de trant van soortgenoten Champagne Charlie, Hans Theessink en Ry Cooder die naar de keel grijpen.

De Pluk zaterdag 2 maart 2019 Aanvang 20.30 uur. Deur open 19.30 uur, tot 1 januari 15.00 Euro. Daarna 17.50 en aan de zaal indien voorradig 20.00 Euro.
Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via betuwsblues@gmail.com

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:
Labartorium, Anykey Productions en CL-Informatics. Nieuwsblad Geldermalsen,
Psychologiepraktijk Mondium BeesdDe Deugd Financieel en Fiscaal Advies Geldermalsen, Dental Artist Leerdam, Rock & Blues Tussen de Dijken.

Luister iedere donderdagavond van 21.00 uur tot 23.00 uur naar blues, gospel en soul op www.regio90.nl