The Blue Angels In Concert

De Pluk, zaterdag 10 april 2021. Aanvang 20.30 uur

Eind vorige en begin deze eeuw waren The Blue Angels een cult Band en eigenlijk zijn ze het nog steeds.
An de Bruijn, zang, haar broer Jan op gitaar en Pieter van Bogaert op Hammond B3 maakten vroeger deel uit van o.a. The Crew en Double Brown. De laatste band trad op tijdens de Dutch An Evening With The Blues in 1997!
Een mooi wapenfeit is dat Jan de Bruin, een van de betere gitaristen van ons land, samen met organist Pieter van den Bogaert optrad als begeleiders van de Texaan Johnny “Clyde” Copeland tijdens de derde editie van An Evening With The Blues in 1991. Jan heeft al jaren zijn eigen band en Pieter speelde een tijd in de Julian Sas band.
Terug naar The Blue Angels, in 2001 sloten de zangeressen Pascale Michiels en Kathleen Vandenhoudt zich aan bij de familie de Bruijn.
Daar heeft de familie een boerderij en in het schouwdeel een theater, waar zij een aantal keren per jaar voor een volle zaal optreden.

De stichting is erg trots en blij dat de band dit jaar één keer een optreden buiten Brabant doet.
De laatste keer dat zij optraden in de Betuwe was tijdens  de vierde editie van  An Evening With The Blues in 2002 in De Agnietenhof te Tiel!

Het concert vindt plaats in het grand café gedeelte van De Pluk.

Je kunt uitsluitend aanmelden via betuwsblues@gmail.com.
Aanvang: 20.30 uur. Deur open 19.30 uur.

Kijk maar eens naar deze magische Blues Angels video of vraag om de cd Live At Arenberg, dan stuur ik die jou toe via Wetransfer.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:
Labaratorium, Psychologiepraktijk MondiumCL-InformaticsAnykey Productions, De Deugd Financieel en Fiscaal Advies Geldermalsen, Restaurant PrinsHeerlijk in Geldermalsen en Dental Artist

Luister iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur naar blues, gospel en soul op www.regio90.nl.